Adres

Woonstyle Tjamme Vis
Zuiderweg 40, Groningen

 Bel ons

 

Address

Woonstyle Tjamme Vis
Zuiderweg 40, Groningen

Jaloezieën

Jaloezieën

Horizontale jaloezieën vormen een strak en stijlvol geheel in elk interieur. Door het kantelen van de lamel kan de lichtinval geregeld worden. Jaloezieën zijn praktisch en zeer fraai. Ze weren niet alleen de zon, maar zorgen bovendien voor een stijlvolle, efficiënte afscherming, dus optimale privacy. Aluminium jaloezieën  zijn  bovendien ook uitstekend geschikt voor  badkamers.

Impressie

Horizontale jaloezieën

Naast de aluminium uitvoering kunt u ook kiezen voor houten jaloezieën. Door het gebruik van hout creëert u een prachtige warme sfeer door de zachte lichtinval. U heeft ruime keus uit verschillende kleuren en mogelijkheden. Laat u inspireren door behaaglijke luxe met een doordachte functionaliteit.

Horizontale jaloezieën zijn uiterst geschikt als zonwering en door de fraaie vormgevingen een lust voor het oog.

 
 

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën zorgen voor een natuurlijke warme sfeer in uw huis. Luxaflex heeft een nieuwe collectie houten jaloezieën. Je hebt nu bijzondere houtbewerkingen waaronder Shine, Splash en Art. De Splash lamellen hebben een willekeurig patroon van verfspatten, dat de lamel een speels effect geeft. 

U kunt de jaloezieën heel persoonlijk maken door middel van een ladderband naar keuze. De ladderband is dubbelzijdig geprint. 

 

Verticale jaloezieën

Verticale jaloezieën kenmerken zich door hun strakke afwerking. U kunt de lichtinval perfect regelen. Dus ook ideaal voor de ruimtes met computer of televisie. Door de ruime keuze in kleuren en materialen vindt u altijd de lamel die bij uw stijl past. 

U kunt kiezen uit stoffen lamellen, aluminium lamellen en PVC lamellen.

Voor de complete aankleding van uw woning en kantoor.