Adres

Woonstyle Tjamme Vis
Zuiderweg 40, Groningen

 Bel ons

 

Address

Woonstyle Tjamme Vis
Zuiderweg 40, Groningen

Jasno Folds

Geweven papier

Unieke vouwgordijnen, gemaakt van geweven papier. Dit geeft de folds een stoere, duurzame uitstraling. Hierbij kunt u kiezen voor de semi-transparante, lichtdoorlatende versie, of voor de dim-out variant met een subtiele lichtinval. Match de kleur van het textiel met de houten latten voor een rustige uitstraling. Of ga juist voor een contrasterende kleurencombinatie en maak van uw raam een echte blikvanger.

Houten latten

Wellicht het opvallendste aan de folds zijn de houten latten, gemaakt van Abachi 100% FSC hout. De kleur van de houten latten aan de voor- en achterkant kunnen van elkaar verschillen. Let ook op de knopjes op de houten latten, het zorgt voor strakke geleiding van de koorden aan de achterzijde en geeft een echte design uitstraling aan de voorzijde.

Combinatie met JASNO shutters en blinds

De vouwgordijnen kunnen perfect in één project worden gecombineerd met de shutters en houten jaloezieën van JASNO vanwege de match in kleuren. Dit zorgt voor uniformiteit in uw interieur terwijl u tegelijkertijd toch nét een ander accent kunt leggen. 

Details

Let ook op de doordachte details, zoals u van JASNO gewend bent. Het textiel is bijvoorbeeld netjes in de bovenbak weggewerkt, zonder gebruik te maken van klitteband. De metalen bedieningsketting wordt met een transparante kindveilige bevestiging gemonteerd. De folds zijn bovendien aan de onderzijde voorzien van een volant die de stof tegen verkleuring beschermt.

Voor de complete aankleding van uw woning en kantoor.